Vakmanschap

Kwaliteit en snelheid

Kwaliteit en snelheid. Op het oog een tegenstelling, maar wij kunnen dat.
 Wij maken alle denkbare orthodontische uitneembare en vaste apparatuur, waarbij vakmanschap en plezier in het maken voorop staan.
 Wij gebruiken de nieuwste bewezen technologie. Onze ambachtelijk manier van werken, ondersteund door onze voortdurende innovatie met moderne technieken, maakt dit vak voor ons nog steeds het mooiste wat er is. Onze technici hebben een kritisch oog voor detail, want alleen dan kun je de kwaliteit garanderen die u als specialist van ons wenst. Door onze open en persoonlijke houding kunnen wij maatwerk leveren met de juiste kwaliteit. 
Heeft u persoonlijke modificaties voor de uitneembare of vaste apparatuur die u wenst, dan kunnen wij die eenvoudig toepassen.

Wij maken

  • Alle orthodontische uitneembare en vaste apparatuur
  • Indirect bonding appliance, labiaal, linguaal.
  • Reprositie, Relaxatie en Stabilitatie splints.
  • Het plaatsen van micro chips in uitneembare orthodontisch apparatuur
  • Snurk apparatuur
  • 3D modellen (digitalisering upcoming)
  • Innovatie orthodontie

Wij leveren alle werkstukken en materialen op maat

Ortho Regulation is niet alleen expert in het maken van alle orthodontische apparatuur. Ook voor vele materialen kunt u bij ons terecht, wij hebben diversen producten van bekende merken in onze webshop. U vindt niet gelijk in de webshop wat u zoekt? Wij leveren maatwerk voor apparatuur en producten die nodig zijn binnen uw praktijk. Door goede afspraken met leveranciers kunnen wij materialen en instrumenten van vele merken leveren. Vertel ons wat u wilt en wij vinden altijd een passende oplossing. Voor meer informatie over materialen en apparatuur kunt u altijd een email sturen of bellen.
Gezamenlijk doel; een mooie en gezonde glimlach.